Trompet & Koken

"Wat mij betreft zie ik een leuke, muzikale toekomst tegemoet bij deze vereniging"

Patrick

Lid bij Beatrix Brass vanaf:

Instrument: Trompet

k ben op mijn 7e gaan toeteren bij Jong Beatrix, waar ik tot mijn 16e lid ben geweest.

Begonnen als leerling maar al snel mee de straat op en meedoen aan de show. Na 1 jaar ben ik bij de 2e trompetten terecht gekomen wat ik tot mijn +/- 13e heb gedaan. Daarna ben ik overgegaan naar de 1e stem (leads) en dit heb ik gespeeld tot mijn 16e.

Vanaf mijn 16e ben ik bij Beatrix’ in de trompetsectie deel gaan nemen waar ik de eerste paar jaar de 2e/onder lead partij heb gespeeld. Daarna Lead. Ben van 2002 tot en met 2005 spelend lid geweest bij Beatrix’ waarmee ik in 2004 mee ben geweest op tour door de USA wat erg gaaf was. Daarna ben ik in 2005, 2006 & 2007 actief geweest in de keukenploeg van deze vereniging als kok wat tevens mijn beroep is. Er moet natuurlijk ook gegeten worden tijdens de trainingsweekeinden etc.

In 2008 Ben ik weer gaan lopen en wederom in de trompetsectie. Wederom bij de leadpartij. Heb dat jaar een supergave tour door Amerika meegemaakt. Een ervaring die ik niet snel zal vergeten!

Uiteindelijk 2009 en 2010 ook nog spelend lid geweest in de trompetsectie als lead waarna ik helaas moest stoppen i.v.m. mijn werk in de Horeca wat helaas niet meer te combineren viel.

Ben 2011 en 2012 en nu nog steeds lid van deze vereniging en ga ieder trainingsweekeinde mee als kok om zo toch nog verbonden te blijven met de club.

2012 Zijn we op Europa tour geweest wat een hele leuke ervaring was en vooral echt een uitdaging omdat ik toen echt eindverantwoordelijke was voor het eten voor de leden enz. wat natuurlijk erg belangrijk is als je 24/7 bezig bent met trainen, optreden al dan niet reizen (en dat met 25 graden of warmer). Heb erg veel waardering gehad vanuit de leden(en staff/management) voor wat ik daar heb gedaan en daarom denk ik dat ik dat voorlopig ook nog wel zal blijven doen.

Tevens heb ik de afgelopen 2 jaar voor de Finals in september een complete maaltijd verzorgd voor zowel de leden als staff, bestuur en supporters van onze vereniging wat altijd goed ontvangen word en wat ik altijd graag heb gedaan.

In 2009 heb ik trouwens ook nog de catering gedaan voor de reünie van Beatrix Brass wat wederom een succes was (Gelukkig).

Sinds Maart 2013 ben ik lid geworden bij Beatrix Brass omdat ik het spelen toch wel erg miste, wederom op trompet en dat bevalt me erg goed.

Wat mij betreft zie ik een leuke, muzikale toekomst tegemoet bij deze vereniging.

Beatrix Brass footer