cornet, bes bas, flugel & schuiftrombone

Muziek heeft er altijd bij gehoord

Petra

Lid bij Beatrix Brass vanaf: %1997

Instrument: Trombone

Ik ben lid van beatrixbrass geworden rond 1997. Ik was gestopt met spelen toen mijn zoon geboren werd en begon het echt weer te missen.

Een vriendin van mij stelde voor om samen bij beatrix brass te gaan spelen en zo ben ik lid geworden.

Ik ben begonnen op de cornet, daarna heb ik een tijdje Bes bas gespeelt, toen er een lid bijkwam die ook Bas wilde spelen, ben ik overgegaan op de flugel.
Daarna dreigde er een tekort aan schuiftrombones en ben ik overgegaan op de schuif . Zoals je ziet ben ik nogal eens overgestapt van instrument, maar ik heb er altijd van genoten. Alhoewel ik wel moet zeggen dat ik erg moest wennen aan het schuiven in plaats van ventielen, maar het gaat steed beter.......

Muziek heeft er altijd bij gehoord. Ik ben op mijn negende begonnen met trompet spelen bij de meisjes drumband in laren, heb daar ook nog een paar jaar als tamboermaitre voor gestaan. Daarna ben ik overgestapt naar MCC in laren en heb bv deel genomen aan kerkrade en taptoe breda. ook een erg leuke tijd. Nu speel ik bij deze leuke club en zal er wel blijven hangen tot het echt niet meer gaat! de combinatie van muziek, gezelligheid en humor is gewoon goed voor mijn humeur!!

groetjes Petra

Beatrix Brass footer