Acteur & Game-maker

maar ook trompet!

Trevor

Lid bij Beatrix Brass vanaf: %2015

Instrument: Trompet

Van origine ben ik acteur en game-maker, maar in september 2010 werd mij duidelijk dat ik niet meer als hobby kon acteren...

dus moest ik op zoek naar een andere hobby. Een voormalige buurjongen van mij speelde al jaren bij Beatrix', en Beatrix' kwam toevallig mee doen aan taptoe Almere. Daar ben ik wezen kijken, en tadaa:

In oktober 2010 ben ik begonnen met spelen bij Beatrix'. Daarvoor speelde ik al best een aantal jaar keyboard en ik kon ook muziek lezen, ik kon alleen geen trompet spelen. Dat heb ik dus bij Beatrix' geleerd. In het voorjaar van 2014 ben ik begonnen met privélessen bij Co van der Kolk, wat de kwaliteit van mijn spelen een stuk heeft verbeterd, en ik ga nog steeds elke week getrouw naar hem toe.

Naast lopend spelen heeft zittend of staand spelen mij altijd getrokken. Ik zei altijd tegen mezelf "Als ik ooit stop bij Beatrix', ga ik bij Beatrix Brass." Ergens in augustus 2014 heb ik onverwachts meegedaan met een concert van Beatrix Brass, in Almere. Ik was al zeker dat ik er ooit zou gaan spelen, en dat nam daardoor alleen maar toe. Toen in maart 2015 bekend werd dat Beatrix' niet uit zou komen dat jaar, heb ik me bijna gelijk bij Beatrix Brass aangesloten.

Beatrix Brass footer