We hebben er weer twee bij & Heuse "Ere-leden"

  • maandag 19 juni 2017

Benoeming Ere-leden

Het was voor Gerrit en Jan een echte verrassing.

Het was voor Gerrit en Jan een echte verrassing. Kort voor het concert hebben we de leden via mail voorgelegd om Gerrit tot Ere-lid te benoemen. Ook Jan vondt dat een prima idee. Maar ja, die wist niet dat we nog een mail hadden rond gestuurd om de leden te vragen of ook Jan deze titel toe zou komen.

Het was dan ook zeer vermakelijk om de avond van het concert door Jan benaderd te worden met de vraag, waarom hij nog niet tot Ere-lid benoemd is? Tja, daar sta je dan (met je mond vol tanden). Maar goed, Jan maakt een gebbetje en gaat gewoon verder met omkleden (want daar was hij mee bezig, pfieuw daar kwam ik weer goed weg).

Eerst een zeer geslaagd concert geven (zie vorige nieuwsbericht) en daarna de nodig dankbetuigingen en dan...... Onze kersverse voorzitter vraagt of Jan even naar voren wil komen. Duidelijk verrast komt hij dan toch maar naar voren en krijgt vervolgens te horen dat het de leden deugd doet om hem te benoemen tot ere-lid. Het korte oogcontact sprak boekdelen "jij...... grrrr.... en nog wat verwenzingen, maar wel de positieve dan"

Gerrit nog steeds in de veronderstelling dat dit een goede keuze was en het hier wel bij zou blijven, was dan ook eveneens blij verrast toen ook hij naar voren werd geroepen. Ach, een bedankje voor de tijd dat ik voorzitter ben geweest zal hij hebben gedacht, maar ook hij kreeg uit handen van Rob van Koningshoven een pracht van een oorkonde en het predikaat "Ere-lid" uitgereikt.

Dit was voor velen wel de kers op de taart voor die avond. En hierbij feliciteren wij Gerrit en Jan nogmaals met hun ere-lidmaatschap Dat we nog maar een lange tijd van elkaar mogen genieten.
Beatrix Brass footer