We hebben het zonnetje meegenomen & #Hoogland #lekkerweer

  • maandag 18 september 2017

Feestdagen in Hoogland

Nadat donderdag volledig in het water was gevallen (en dus afgelast) hebben we het zonnetje maar mee naar Hoogland genomen.

Het grasveld waar het jaarlijks evenement plaatsvind was nog wel aardig drassig, maar dat mocht de pret niet drukken. Voor het publiek was een grote open tent neer gezet en die was aardig gevuld met publiek. Naarmate de tijd verstreek en het zonnetje zich steeds meer liet gelden, werd het ook stilaan steeds drukker.

Ook hadden we dit optreden een primeur. Na ruim dertig jaar heeft onze nieuwe trompetist Henk Rosendal zijn rentree gemaakt. Wat ons betreft een welkome aanvulling en we hopen dat er nog vele zullen volgen Henk.Nu op naar ons laatste "zomer" optreden. Volgende week zondag spelen wij bij Hilversum One in de oude haven van Hilversum. Voor vele bekenden dichter bij huis, dus kom gezellig even langs !

Hierna gaan we starten met een open repetitie (zie het kopje Kerstproject op de website) en zullen we ons klaar gaan maken voor de Kerst periode. Een uitdagende 7 nieuwe stukken staan op het programma, dus dat belooft een uitdagende tijd te worden. Maar eers nog even volgende week in de oude haven spelen.

 
Beatrix Brass footer