Geslaagd concert & Ondanks de hoge temperatuur

  • zondag 18 juni 2017

Geslaagd concert

Hoewel het erg warm was in het theater, hebben we de zaal toch weten op te zwepen.

Hoewel het erg warm was in het theater, hebben we de zaal toch weten op te zwepen. De temperatuur was wat aan de hoge kant, maar het publiek heeft genoten. Sinds jaren hebben we weer een heus concert gegeven en wat voor één !  Al geruime tijd geleden had toenmalig bestuurslid Cindy het idee om een concert te organiseren. De plannen en ideeën kwamen al snel los en de voorbereiding ging van start. Wat we toen niet hadden voorzien is dat Cindy ons in de loop van dat jaar zou gaan verlaten. Ondanks dat hebben we het idee voortgezet en is een groot aantal leden bezig geweest om het concert  in elkaar te draaien.

Het idee voor een thema "Beatrix Brass op wereldreis" bleek eerst een lastige formule. We hadden niet al te veel inhet repertoire dat in dit thema zou passen. Hoe gaan we dit dan invullen, was de vraag? Het resultaat liegt er niet om, we hebben op 2 nummers na maar een geheel nieuw repertoire er in gestamt, en hoe !!!

Onder begeleiding van Han Landman als onze speaker voor het concert zijn we toch echt op reis gegaan. Via o.a. Duitsland en Londen, met de (love) boot naar America en een pauze in Mexico, zuid America en Jamaica zijn we uiteindelijk nagenoeg de hele wereld rond geweest. Als toegift toch nog een nummer uit de oude doos, om maar te benadrukken dat het toch wel een mooie wereld is (What a wonderfull world).

Als klapstuk op de avond hebben we nog twee leden in het zonnetje gezet. Nou ja zonnetje..... We hebben bij algememeen besluit Jan van Dijk en Gerrit Euser benoemd tot ere-leden van onze vereniging (zie ook het nieuwsbericht). Na het opruime en tijd voor een gezellig afsluitend drankje kwam daarmee een einde aan een prachtig, leuk en zeer geslaagd concert. Zoals al werd gevraagd tijdens het napraten, "Wat wordt het volgende thema .....?????

To be continued.
Beatrix Brass footer